HENK HELMANTEL

Ingelijste kunstgiclées

Sinds enkele jaren is Museum Helmantel in samenwerking met Zus Enzo Kunst en Cadeaus begonnen met de verkoop van ingelijste kunstgiclées.

Een giclée is een reproductie van hoogwaardige kwaliteit. Een bepaald aantal schilderijen van Helmantel is in deze vorm verkrijgbaar. Afhankelijk van de druk is er een limiet van 50 tot 450 afdrukken (wereldwijd). De werken zijn genummerd, iedere koper krijgt een certificaat van echtheid. De prijs van de giclée worden bepaald door de oplage, het formaat en drager (papier of doek). De giclées zijn kleurecht. Testen onder de meest extreme omstandigheden hebben geen optisch waarneembare verkleuring getoond. De ingelijste giclees zijn verkrijgbaar vanaf € 75,00.


Voor bestellingen of meer informatie:

Zus Enzo Kunst en Cadeaus
Ageeth en Gerda Helmantel
Pastorieweg 1
9922 PR Westeremden 

 tel: 0596-551346
 

Zus Enzo, Kunst en Cadeaus

Het gezellige winkeltje Zus Enzo is gelegen aan de parkeerplaats bij het dorpsplein, vlak bij Museum Helmantel. In deze oude machineloods vindt u een keur aan cadeau-artikelen, posters, streekprodukten, ijs etc.

Zus Enzo richt zich echter met name op de verkoop van ingelijste giclées en kaarten van Henk Helmantel. Ook kunt u uw eigen "Helmantel kaart" ter plaatse laten inlijsten, dit is klaar terwijl u wacht.

Winkel:
Aan het dorpsplein/parkeerplaats bij Museum Helmantel 
Openingstijden: mei t/m sept iedere donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag vanaf 13:30 uur.
Hemelvaartsdag vanaf 13:30 uur, tweede Pinksterdag vanaf 13:30 uur.